Kesä-Safarista kohti Roihua

Kun aloitimme Safarin pyörittämisen vuonna 2013, emme varmaan ihan arvanneet, että muutaman vuoden päästä nauttisimme hommasta ihan yhtä paljon. Safari antaa kuitenkin joka vuosi mahtavia juttuja.

saffublogi3

Leiriläiset on aina mielettömiä, sillä he heittäytyvät epävarmaan prosessiin täysillä ja haluavat korjata vääryyksiä. Tänä vuonna erityiskiitos tsemppiasenteesta menee appareille, ja tämänkin postauksen kuvat on ottanut heistä yksi, Jasmin Mylläri.

saffublogi1

Kumppanit uskomattomia, kun ne haluavat oikeasti kuunnella ja oppia. Kiitämme Kirkon ulkomaanapua, Sisäministeriötä, Nuoret muslimit ry:tä, SATO Oyj:tä sekä Espoon kaupunkia ennakkoluulottomasta asenteesta!

saffublogi

Lisäksi mukaan saadaan aina apua inspiroivia alustajia ja sparraajia, kiitos heille! Sekä sponsoreita, jotka ilahduttavat varmaan enemmän kuin arvaavatkaan. Kiitos siis Fafa’s ja Goodio! Tosi hieno juttu oli myös, että saimme pitää majaa Helsingin yliopiston Helsinki Think Companyllä. Loppujuhlan paikaksi järjestyi huippu Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytila Laituri. Kiitos!

Safarin seuraava uusi juttu on partioleiri Roihu, johon on räätälöity omaa safarimaista ohjelmaa Safari X -nimellä.

Mirja ja muu Safari-tiimi
mirja.hamalainen@demoshelsinki.fi

takaisin blogiin